Jatka sisältöön

Turvallinen ja terveellinen turvehoito edistää koko kehon hyvinvointia

Turvallinen ja terveellinen turvehoito edistää koko kehon hyvinvointia

Saunan hyvää tekevät vaikutukset tunnetaan laajasti. Tiesitkö, että turvehoito saunan lämmössä korostaa näitä vaikutuksia? Turvesauna rentouttaa, syvälämmittää, puhdistaa ja parantaa. Turvehoidon kokonaisvaltaiset hyödyt saat käyttöösi asiantuntevassa hoitolassa tai oman kotisi rauhassa.

 

Puhtailla suomalaisilla turvetuotteilla toteutettava turvehoito on kokemus, josta hyötyvät sekä keho että mieli. Turvehoito muun muassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lievittää kiputiloja. Turvehoidon on todettu parantavan myös unenlaatua.

 

Turvehoito voidaan toteuttaa monella eri tavalla – joko koko keholle tai tietylle kehon osalle tarkoitettuna hoitona. Hoitolassa annettava hoito on rentouttava elämys, jonka pariin moni palaa yhä uudelleen.

 

Rentouttavat turvehoidot Pohjanmaalla

Turvetuotteisiin ja -hoitoihin erikoistunut ähtäriläisyritys LehtoPeat Oy tarjoaa turvehoitoja useissa hoitoloissaan Pohjanmaalla. Hoidoissa käytetään yrityksen omalta suolta nostamaa, tutkittua ja turvallista Lehtosuon hoitoturvetta. Yrityksen perustaja Heikki Ruha kertoo, että asiakkaalla on valittavanaan erilaisia turvehoitoja kasvoille, jaloille, vartalolle sekä hiuksille ja päänahalle. ”Ja tietenkin tarjolla on myös turvesauna.”

 

Laajimmin turvehoidon vaikutuksista pääsee nauttimaan puolitoista tuntia kestävässä kokovartalohoidossa, johon kuuluu myös hieronta, Ruha esittelee: ”Hieronta toteutetaan Aaltosen tekniikalla, joka sisältää viisi erilaista hierontaliikettä. Käsittely alkaa pään, korvalehtien ja käsien hieronnalla, ja se päättyy venytyksiin.” Hieronta on myös osa rentouttavaa hartia-selkähaudehoitoa.

 

LehtoPeatin turvehoitoihin voi tutustua Ähtärissä myymälä-hoitola Meijerissä sekä Spa Kiulussa, turvekylpyjä puolestaan on tarjolla SuoSpa-toimipisteessä. Asiantuntevaan turvehoitoon pääsee myös Kokkolassa ja Kurikassa sijaitsevissa hoitoloissa.

 

Turvehoidot kotona laatutuotteilla

Turvehoidot on mahdollista toteuttaa myös kotona. Laadukkaat turvetuotteet voi tilata kätevästi LehtoPeatin verkkokaupasta. Turvetuotteiden erikoiskauppa PeatCare myy puhtaita, turvallisia ja hoitavia Lehtosuon hoitoturpeesta valmistettuja turvetuotteita ihon-, vartalon- ja hiustenhoitoon.

 

”Esimerkiksi väsyneitä jalkoja hemmotteleva turvejalkahoito on helppo toteuttaa kotona”, asiantuntija vinkkaa. ”Myös kasvonaamio on erinomainen kotihoitotuote, joka soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille.” Ruha kertoo, että turvesaunan voi toki myös toteuttaa kotioloissa. Verkkokaupasta hankit tarvittavan hoitoturpeen kätevissä annospusseissa. ”Muistathan aina suojata kotisaunan huolellisesti ennen turvesaunaa”, muistuttaa Ruha.

 

Turvehoidot soveltuvat lähes kaikille ja kaikenikäisille. Sydän- ja verenpainetautia sairastavien ja raskaana olevien on kuitenkin syytä välttää lämpimiä kokovartalokäsittelyitä.

 

Lehtosuon Hoitoturve on rekisteröity tavaramerkki.

 

Turvehoito kätevästi kotonatutustu tarkemmin Lehtosuon hoitoturve -tuotteisiin!

Sulje
Ostoskori (0) Sulje