Jatka sisältöön

Tunnetko jo turvehoidot? Vuoden luontoyritys ammentaa elinvoimaa suoraan suomalaiselta suolta

Turvehoitoihin erikoistunut LehtoPeat Oy on tuonut turpeen osaksi suomalaista hyvinvointia. Jo 25 vuoden ajan suo on antanut hoitavan vaikutuksensa yrityksen osaaviin käsiin Lehtosuolla, Ähtärissä. Turvetuotteiden ja erilaisten turvehoitojen uranuurtajana tunnettu LehtoPeat on nyt palkittu ansioistaan myös Vuoden luontoyritys 2020 -tunnustuksella.

 

LehtoPeatin perustaja Heikki Ruha kertoo kaiken saaneen alkunsa Lehtosuolta löytyneestä erittäin vanhasta turvekerrostumasta. ”Hoitoturve analysoitiin turvetutkija, geologi Riitta Korhosen johdolla ja esiintymä osoittautui koostumukseltaan juuri oikeanlaiseksi.”

 

Vuosituhansia vanha luonnontuote

Lehtosuon hoitoturve on 5000 vuoden takaista suokasvillisuutta, joka on aikojen saatossa maatunut ja muodostunut hienojakoiseksi, pehmeäksi turpeeksi. Hoitoturve nostetaan suoraan suolta ja se tutkitaan aina tarkasti ennen hoitokäyttöä. Ekologinen hoitoturve soveltuu käytettäväksi niin kotona kuin asiantuntevassa turvehoitolassa.

 

Lehtosuon hoitoturve on sataprosenttinen suomalainen luonnontuote. Puhdas ja hajuton hoitoturve parantaa säännöllisesti käytettynä ääreisverenkiertoa ja edistää ihon omia uudistumismekanismeja. Samalla hoito auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.

 

Turvallinen ja monipuolinen hoitoturve

Ruha on kokenut ja kouluttautunut turvehoitojen asiantuntija. Hän onkin puhunut hoitoturpeen puolesta jo vuosien ajan. ”Turvehoito on täysin luonnollinen hoitokeino, josta on apua moneen vaivaan, kuten esimerkiksi iho-ongelmiin, reumaattisiin vaivoihin, kuukautisvaivoihin, vaihdevuosioireisiin ja eturauhasvaivoihin.”

 

Hoitoturve on turvallinen tuote, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. ”Monelle tutun turvesaunan ja turvekylvyn lisäksi hoitoturve soveltuu loistavasti myös erilaisiin paikallishoitoihin, kuten turvehauteisiin”, Ruha kertoo ja muistuttaa, että turvehoidot onnistuvat myös kotioloissa.

 

Turvehoitoihin pääsee tutustumaan Ähtärissä, Kokkolassa ja Kurikassa sijaitsevissa hoitoloissa. Erilaiset turvetuotteet voi hankkia helposti myös PeatCare-verkkokaupasta, missä on

saatavilla kotona tehtäviin turvehoitoihin tarkoitettua hoitoturvetta sekä laaja valikoima turvetuotteita muun muassa hiusten- ja ihonhoitoon.

 

Lehtosuon Hoitoturve on rekisteröity tavaramerkki.

 

Luota suon ikiaikaiseen voimaantutustu tarkemmin Lehtosuon hoitoturve -tuotteisiin!

Sulje
Ostoskori (0) Sulje